Фотозвіт з Kamyanets-Podilsky Scale Models

11-12 березня 2017 року  Кам‘янець-Подільський приймав гостей із різних міст України – учасників ІІІ відкритої виставки-конкурсу стендового моделізму, яка відбулася в конференц залі районного центрі культури і мистецтв "Розмай" за адресою вул. Шевченка 41.

Виставка відбулася за підтримки Кам`янец-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та спонсорів і меценатів, а саме: Хобби-маркета MODELI.com.ua, MiniArt, RODEN, СКІФ, Modelsvit, Сучкову Олександру, Мікромір, Жукову Олександру, ХО-МА, Кисілю Юрію та ін.

Дедалі більше людей стають справжніми прихильниками стендового моделізму. Цьогоріч у виставці взяли участь моделісти з Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької, Львівської, Одеської областей та міст Києва, Кропивницького, Бердичева, Броварів, Житомира  які представили близько 700 своїх кращих робіт.

Стендові моделі-копії виготовленні з урахуванням дотримання копійності до історичного прототипу. Виготовлення таких моделей вимагає не лише відповідних науково-технічних навичок, а й поглиблених знань з історії, вміння працювати з різними джерелами інформації, зазначив головний суддя виставки-конкурсу Юрій Гаркавенко.

Відкрив виставку-конкурс її засновник та організатор  викладач К-ПНУ ім. Івана Огієнка, керівник гуртка ЦДЮТ – Денис Костюк, з вітальними словами до учасників та гостей заходу звернулися заступник міського голови Вадим Савчук та директор Центру дитячої та юнацької творчості Олександр Ткачук.

Переможці виставки отримали дипломи відповідних ступенів та подарунки від спонсорів заходу.


Залиште свій коментар
Ваше ім'я
Електронна пошта
Коментар